logo-schreurs-mobiellogo-schreurs

Boek direct een taxi

+31 (0)475 - 33 46 00

GroepsvervoerGroepsvervoer

Groepsvervoer voor 4 man, met 30 personen of een ander gezelschap. Wij zorgen ervoor dat u een avondje uit kunt, een feestje kunt vieren of het bedrijfsfeest een avond wordt om nooit meer te vergeten.

Meerdere personen vervoeren tijdens een vrijgezellenfeest en op zoek naar de beste prijzen? Wij zijn gespecialiseerd in vervoer voor groepen. Met een complete bus voor 8 personen, een grote touringcar of door meerdere taxi’s voor u te reserveren.Boek taxi
 

Voor vrijgezellenfeest en andere gelegenheden

Ons groepsvervoer is goed geschikt voor diverse gelegenheden. Zoekt u vervoer voor een vrijgezellenfeest of om met familie of vrienden op vakantie te gaan? We brengen u in comfort naar uw bestemming of zorgen er ’s avonds laat voor dat we u weer veilig naar huis brengen.

Dankzij onze scherpe prijzen zijn we hét adres voor groepsvervoer. Bij 4 personen om een taxi te delen tot aan grotere groepen van bijvoorbeeld 30 personen in een touringcar. En wilt u gebruik maken van onze mogelijkheden tot verhuur of op het gebied van leerlingenvervoer? Daar vertellen we u graag meer over.

Groepsvervoer: bijvoorbeeld voor 30 personen

We zijn gespecialiseerd in groepsvervoer, zowel voor kleine als grotere groepen. Vier met 30 man een personeelsfeest of een andere bijzondere gelegenheid. Zonder zorgen over het vervoer, want wij zorgen ervoor dat jullie samen kunnen reizen of na een mooie avond allemaal weer veilig thuiskomen.

Meer weten over de mogelijkheden tot groepsvervoer en de prijzen die daarbij horen? U kunt online een offerte aanvragen. We schetsen u dan graag de prijs en kunnen bovendien uw specifieke antwoorden over de mogelijkheden beantwoorden.


Boek taxi
 

Voor verdere informatie of een offerte aanvraag kunt u mailen naar info@pml-taxi.nl of neem contact op via  +31(0)475 - 334600.

Nieuws

Nieuwe medewerkers gezocht!

Klik op de volgende link voor de vacatures en functiebeschrijvingen: ...

Lees meer »

Luchthavenvervoer met zeer scherpe tarieven!

Rij met Personenvervoer Midden-Limburg naar vliegvelden in binnen- en...

Lees meer »