logo-schreurs-mobiellogo-schreurs

Boek direct een taxi

+31 (0)475 - 33 46 00

Personenvervoer MaasbrachtPersonenvervoer Maasbracht

Personenvervoer in Maasbracht: daarvoor bent u bij ons aan het juiste adres. We beschikken over het TX Keurmerk en kunnen u zowel individueel als met een groep uitstekend van dienst zijn. We werken met ervaren chauffeurs, in nette en bovendien milieuvriendelijke auto’s.

Personenvervoer met een gunstig energielabel, dankzij onze auto’s die rijden op bijvoorbeeld aardgas en elektriciteit. Zoekt u naar een taxi voor personenvervoer in Maasbracht? Neem dan telefonisch contact met ons op of boek eenvoudig online uw taxi.


Boek taxi
 

Bus met TX Keurmerk in Maasbracht

Boek een bus voor uw personenvervoer in Maasbracht of maak gebruik van onze reguliere taxi’s. Beiden uitstekend geschikt en natuurlijk op basis van de richtlijnen voor het landelijke TX Keurmerk. Het kwaliteitskeurmerk voor taxivervoer, waarmee u bijvoorbeeld kunt rekenen op vakkundige chauffeurs.

We zijn uw specialist voor groepsvervoer of komen als straattaxi zo snel mogelijk naar u toe. En een touringcar touringcar nodig of benieuwd naar de andere diensten? Neem contact met ons op of boek direct, dan gaan maken we het voor u in orde.

Chauffeurs en personenvervoer

We zijn gespecialiseerd in chauffeurs en personenvervoer, zowel in Maasbracht als omgeving. We kennen de beste routes en kunnen u op voorhand een indicatie geven van de kosten. Voor personenvervoer in Maasbracht en omliggende plaatsen, net als naar de verschillende luchthavens in Nederland en over de grens in België of Duitsland.

Benieuwd naar de mogelijkheden van personenvervoer in Maasbracht? Neem contact contact met ons op of boek direct een taxi. Wij zorgen ervoor dat er een ervaren en vakkundige chauffeur voor u beschikbaar is.

Nieuws

Nieuwe medewerkers gezocht!

Klik op de volgende link voor de vacatures en functiebeschrijvingen: ...

Lees meer »