logo-schreurs-mobiellogo-schreurs

Boek direct een taxi

+31 (0)475 - 33 46 00

Speciaal vervoer HerkenboschSpeciaal vervoer Herkenbosch

Taxi’s, busjes en speciaal vervoer in Herkenbosch: wij zijn uw specialist. Voor een feest of gala met een mooie VIP auto en op basis van specifieke wensen voor bijvoorbeeld het rolstoelvervoer. We beschikken over een breed en gevarieerd wagenpark, waarmee we aan al uw wensen kunnen voldoen.

Altijd milieuvriendelijk, dankzij de gunstige energielabels. We rijden elektrisch en op gas. Bovendien beschikken we over het landelijk erkende LX Taxikeurmerk. Dat betekent een vakkundige chauffeur en scherpe tarieven, voor comfortabele auto’s die aan alle strikte eisen voldoen.

Boek taxi

Feestjes, gala’s en speciaal vervoer

We zijn gespecialiseerd in feestjes en gala’s in Herkenbosch en omgeving. Net als in trouwvervoer, waarmee we ervoor zorgen dat we heel de dag voor u klaarstaan. Geen zorgen over de auto en de chauffeur. Alles klopt tot in de puntjes, zodat het aan het vervoer in ieder geval niet zal liggen.

En aan de andere kant op zoek naar ziekenvervoer? We rijden met comfortabele auto’s en bieden graag het beetje extra service waar u in Herkenbosch en omgeving naar op zoek bent. Voor een zo aangenaam mogelijke rit naar het ziekenhuis of een andere zorgverlener.

Speciale taxi huren in Herkenbosch

Een speciale taxi huren in Herkenbosch en daarvoor benieuwd naar de mogelijkheden? Bekijk ons aanbod van diensten en de comfortabele auto’s waarmee we rijden. Of neem contact contact met ons op, om de taxi te boeken die u wenst.

We gaan er voor u mee aan de slag of vertellen u graag meer over de manieren waarop we u van dienst kunnen zijn. Op die manier zijn we hét adres voor speciaal vervoer in Herkenbosch en omgeving: wij horen graag van u.

Nieuws

Nieuwe medewerkers gezocht!

Klik op de volgende link voor de vacatures en functiebeschrijvingen: ...

Lees meer »