logo-schreurs-mobiellogo-schreurs

Boek direct een taxi

+31 (0)475 - 33 46 00

Speciaal vervoer MaasbrachtSpeciaal vervoer Maasbracht

Speciaal vervoer in Maasbracht, door onze vakkundige en betrouwbare chauffeurs. Wij zorgen voor iedere personenvervoer dat u zoekt, op basis van onze milieuvriendelijke of juist heel luxe auto’s. Kies voor VIP vervoer tijdens een fees of een gala. Of maak aan de andere kant gebruik van ons rolstoelvervoer voor speciale wensen. Onze chauffeurs nemen de tijd en excelleren in goede service. Daardoor beschikken we over het landelijke TX kwaliteitskeurmerk voor de taxibranche.


Boek taxi


Speciaal personenvervoer in Maasbracht

Binnen het speciaal personenvervoer in Maasbracht bieden we diverse mogelijkheden. Wat dacht u bijvoorbeeld van luxe trouwvervoer? We helpen u bij de planning en zorgen voor een luxe wagen. Onze auto en chauffeur staan heel de dag tot jullie beschikking, om dit tot in de puntjes goed te verzorgen.

Aan de andere kant zorgen we binnen het speciaal vervoer in Maasbracht graag voor uw ziekenvervoer. In een luxe auto met maximaal comfort, zodat we u uitermate prettig naar een ziekenhuis of een andere zorgverlener kunnen rijden. Met optimale zorg en aandacht, voor een zo prettig mogelijke rit.

Speciaal vervoer huren: de mogelijkheden

Wilt u speciaal vervoer huren? Voor een bijzondere gelegenheid of op basis van specifieke wensen en eisen? Wij zorgen er graag voor dat onze chauffeurs u daarmee uitstekend van dienst kunnen zijn. Met een luxe, comfortabele of juist een uitermate milieuvriendelijke auto. U heeft verschillende mogelijkheden.

Wij zijn uw specialist in vervoer in Maasbracht, waarmee u zowel letterlijk als figuurlijk alle kanten op kunt. Neem contact op voor een boeking of stel ons uw vragen. Wij horen graag van u.

Nieuws

Nieuwe medewerkers gezocht!

Klik op de volgende link voor de vacatures en functiebeschrijvingen: ...

Lees meer »