logo-schreurs-mobiellogo-schreurs

Boek direct een taxi

+31 (0)475 - 33 46 00

Taxi busje HerkenboschTaxi busje Herkenbosch

Boek een taxi busje in Herkenbosch en maak gebruik van ons groepsvervoer. Voor 6 of 8 personen, net als bij 12 personen en meer in een touringcar. Voor een vlotte rit naar de luchthaven bij elkaar in de auto of om een avondje uit te gaan in de omgeving.

Wij zijn uw specialist voor een taxi busje in Herkenbosch en omgeving. Altijd op basis van milieuvriendelijke auto’s met een gunstig energielabel. Dankzij de ritten op aardgas en elektrisch, uiteraard met een vakkundige chauffeur die de route goed kent.


Boek taxi
 

Taxi busje voor 6 of 12 personen

Reserveer een taxi busje in Herkenbosch en omgeving. Standaard beschikbaar voor 6 tot 8 personen. En met 12 personen of meer een avondje uit of naar de luchthaven? Geen probleem, dankzij de touringcars kunnen we ook grotere groepen vervoeren.

Wij denken graag met u mee over de mogelijkheid van een taxi busje, de inzet van twee busjes of een grotere bus voor meer personen. Op die manier reizen jullie comfortabel met de taxi, naar iedere locatie die jullie op het oog hebben.

Taxi boeken in Herkenbosch

Dus wilt u een taxi boeken in Herkenbosch en bent u daarvoor op zoek naar een busje? Uitermate comfortabel voor uw groepsvervoer. En indien u naar de luchthaven reist horen we dat graag, zodat we ook voldoende ruimte voor de bagage vrij kunnen houden. Een comfortabele reis zonder zorgen, zowel naar het vliegveld als wanneer jullie een avondje gaan stappen in de omgeving.

Wij zorgen voor het taxi busje in Herkenbosch of een andere vorm van groepsvervoer. Op basis van het LX Taxikeurmerk, zodat u kunt rekenen op de hoogst mogelijke kwaliteit en uitstekende service. Boek online uw taxi of neem contact met ons op voor vragen, we horen graag van u.

Nieuws

Nieuwe medewerkers gezocht!

Klik op de volgende link voor de vacatures en functiebeschrijvingen: ...

Lees meer »