logo-schreurs-mobiellogo-schreurs

Boek direct een taxi

+31 (0)475 - 33 46 00

Taxi busje MaasbrachtTaxi busje Maasbracht

Een taxi busje voor 6 of 8 personen, net als grotere bussen voor 12 personen of meer: wij zorgen ervoor dat u vanuit Maasbracht of daar naartoe zelf niet hoeft te rijden. Een handige taxi met plaats voor iedereen die mee wil, terwijl u daar natuurlijk een scherpe prijs voor betaalt.

Gebruik onze taxi busjes voor een rit vanuit Maasbracht naar de luchthaven. Of zorg ervoor dat jullie na een avondje uit zelf niet achter het stuur hoeven te kruipen. In milieuvriendelijke auto’s (gas & elektrisch), op basis van het betrouwbare TX Keurmerk en beschikbaar voor groepen van 6, 8, 12 of meer personen.Boek taxi

Met 6 of 12 personen in Maasbracht

Met 6 of 8 personen een avondje uit in de omgeving van Maasbracht? Op zoek naar een taxi busje dat jullie naar de luchthaven brengt? Wij zijn uw taxibedrijf met ruime busjes, ook indien jullie bagage meenemen. En een grotere bus huren? We kunnen u zelfs van dienst zijn met een ruime touringcar. Op die manier zijn we uw specialist in groepsvervoer in en rondom Maasbracht.

Wij zorgen ervoor dat jullie soepel naar de luchthaven kunnen rijden of een avondje uit kunnen. Een taxi busje in Maasbracht en omgeving, op basis van onze scherpe tarieven.

Taxi busje huren

Een taxibusje huren? Dat kan zowel telefonisch als meteen online. Boek een busje en wij zorgen ervoor dat we jullie zo snel mogelijk van A naar B rijden.

En het taxi busje in Maasbracht nu nog niet nodig, maar daar binnenkort gebruik van maken? Maak een reservering. Wij zorgen er dan voor dat er een busje voor jullie beschikbaar is. Voor 6, 8, 12 of meer personen, waarvoor we gebruik maken van een ruime bus waarin iedereen een plek heeft.Boek taxi
 
Beoordeling door klanten: 9.0/10 ­ 5 beoordelingen

Nieuws

Nieuwe medewerkers gezocht!

Klik op de volgende link voor de vacatures en functiebeschrijvingen: ...

Lees meer »