logo-schreurs-mobiellogo-schreurs

Boek direct een taxi

+31 (0)475 - 33 46 00

Taxi RoermondTaxi Roermond

Taxi in Roermond of omgeving nodig? Bel met nummer +31 (0) 475 334 600. Onze chauffeurs staan graag voor u klaar.

We zijn een van de ervaren taxibedrijven in Roermond. Sterker nog, onze chauffeurs rijden al sinds 1948. Dat betekent dat we de stad en de omgeving tot in de kleinste details kennen. Voor de snelste route naar uw bestemming en een uitermate comfortabele rit, waarbij we graag rekening houden met uw specifieke wensen.

Boek taxi

Taxibedrijf in Roermond: sinds 1948

We zijn op die manier uw specialist voor de taxi in Roermond en omgeving. Bijvoorbeeld als u meteen een straattaxi nodig heeft, of als u die wilt reserveren. En wilt u gebruik maken van zakelijk vervoer of specifiek van luchthavenvervoer? Geen probleem, we zijn u er in de beide gevallen graag mee van dienst.

We zorgen voor ervaren chauffeurs en een comfortabele auto, waarmee u ontspannen naar uw bestemming reist. Onze chauffeur is ruim op tijd aanwezig, zodat we er als taxi in Roermond voor zorgen dat u netjes op tijd aankomt en u zich daar geen zorgen over hoeft te maken.

Taxi Roermond: bij het station of elders

Een taxi in Roermond nodig bij het station of er vanaf een andere locatie in de stad voor zorgen dat u daar zo snel mogelijk komt? Onze chauffeurs staan voor u klaar. Sterker nog, de kans is groot dat we zelfs al in de buurt zijn, zodat we u snel kunnen komen ophalen.

Neem contact met ons op om direct een taxi te bellen of plan alvast een rit in. Op die manier zorgen we er als taxibedrijf in Roermond voor dat u altijd kunt rekenen op het vervoer dat u nodig heeft.

Nieuws

Nieuwe medewerkers gezocht!

Klik op de volgende link voor de vacatures en functiebeschrijvingen: ...

Lees meer »