logo-schreurs-mobiellogo-schreurs

Boek direct een taxi

+31 (0)475 - 33 46 00

Ziekenvervoer

Wanneer u zelf niet in staat bent om naar een ziekenhuis of medisch specialist te gaan voor een medische behandeling, kunt u gebruik maken van het zittend ziekenvervoer. Om gebruik te maken van dit vervoer, heeft u een machtiging nodig. U kunt een aanvraag tot zittend ziekenvervoer indienen bij uw zorgverzekeraar. Dit formulier dienen u en de behandelend arts in te vullen.

Indien u in het bezit bent van een machtiging, kunt u gebruik maken van het ziekenvervoer van Personenvervoer Midden-Limburg. Wij rijden voor nagenoeg alle zorgverzekeraars en nemen alle administratieve handelingen met betrekking tot het declareren van de kosten bij u uit handen. Houdt er wel rekening mee dat alle zorgverzekeraars een eigen bijdrage rekenen voor dit vervoer, deze bedraagt voor 2019 €103,- per kalenderjaar.

Onze gemotiveerde chauffeurs zijn allemaal in het bezit van het diploma Levens Reddend Handelen. Jaarlijks vindt er nascholing plaats wat tevens een vereiste is binnen het TX-Keurmerk.

Heeft u vragen over het aanvragen of verlengen van een machtiging? Neem dan contact op met uw zorgverzekeraar of met Personenvervoer Midden-Limburg.

Heeft u vragen of wilt u ritten reserveren dan kunt u mailen naar info@pml-taxi.nl.

Mocht u graag persoonlijk contact hebben, dan kunt natuurlijk ook contact opnemen via +31(0)475 - 334600.

Nieuws

Nieuwe medewerkers gezocht!

Klik op de volgende link voor de vacatures en functiebeschrijvingen: ...

Lees meer »