logo-schreurs-mobiellogo-schreurs

Boek direct een taxi

+31 (0)475 - 33 46 00

Leerlingenvervoer

LeerlingenvervoerDagelijks leerlingenvervoer van kinderen naar het regulier en speciaal onderwijs in Roermond en omgeving: daarin zijn we al jaren gespecialiseerd. We rijden vaste routes voor onze opdrachtgevers, zodat u daar geen omkijken naar heeft.

Met ervaren chauffeurs, die de beste routes kennen om alle kinderen op te halen. Veilig en vertrouwd, in comfortabele busjes met voldoende capaciteit voor alle leerlingen. ’s Morgens opgehaald bij huis en ’s middags weer netjes thuisgebracht. Of naar de buitenschoolse opvang, hierin denken we graag met u mee over de mogelijkheden.Boek taxi
 

Vervoer voor het speciaal onderwijs

We zijn gespecialiseerd in leerlingenvervoer voor het speciaal onderwijs, net als in het vervoer van leerlingen voor het regulier onderwijs. We zijn u in de beide gevallen graag van dienst, afgestemd op uw specifieke wensen en behoeften.

Op die manier verzorgen we ook het meer algemene groepsvervoer of zorgen we voor een touringcar. En eenmalig een straattaxi nodig in de omgeving van Roermond? Ook daarvoor bent u bij ons aan het juiste adres.

Aanvraag voor leerlingenvervoer

Benieuwd naar de mogelijkheden voor leerlingenvervoer in Roermond en omgeving? We vertellen u graag meer over onze auto’s en chauffeurs, uiteraard aan de hand van de manier waarop u hier gebruik van wilt maken.

De kinderen kunnen rekenen op een comfortabele rit, veilig en vertrouwd van huis naar school of naar de buitenschoolse opvang. Zonder dat u daar omkijken naar heeft, omdat onze chauffeurs netjes op tijd aanwezig zijn.

Meer weten over de mogelijkheden van leerlingenvervoer en bijvoorbeeld benieuwd naar de tarieven daarvoor? Of meteen een aanvraag doen aan de hand van een offerte? U kunt die online aanvragen, wij zorgen dan zo snel mogelijk voor een passende prijsopgave.Boek taxi
 

Voor verdere informatie of een offerte aanvraag kunt u mailen naar info@pml-taxi.nl of neem contact op via  +31(0)475 - 334600.

Dan kunt u het beste contact opnemen met uw gemeente. Uiteraard kunt u ook contact opnemen met ons, door een mail te sturen naar info@pml-taxi.nl of telefonisch via +31(0)475 - 334600.

Nieuws

Nieuwe medewerkers gezocht!

Klik op de volgende link voor de vacatures en functiebeschrijvingen: ...

Lees meer »