Werken bij ons

Wij zijn altijd op zoek naar nieuwe, enthousiaste medewerkers die ons team willen komen versterken. Wil jij aan de slag als taxichauffeur, maar heb je nog geen ervaring? Geen probleem! Wij bieden je een gratis opleiding aan.

Verhuur VW Caddy - Geerets De Leeuw
Voor wie kruip jij achter het stuur?

Word onze nieuwe collega!

Wat is er nou mooier dan een baan waarbij je iedere dag weer mensen helpt? Daarom doen wij zo graag wat we doen. Wij houden iedereen in beweging die afhankelijk is van personenvervoer. Als taxichauffeur ben je altijd onderweg naar andere bestemmingen. Heerlijk toch! Sluit jij je bij ons aan?

Meer informatie over ons Solliciteer nu
Werk en privé in evenwicht

Werken bij PML Taxi

Wil jij je werkuren flexibel indelen? Bij PML Taxi hebben we deeltijdfuncties die gericht zijn op flexibiliteit en zelfstandigheid. Met locaties in Roermond, Ospel en Venlo hebben we altijd een standplaats bij jou in de buurt. Geen zorgen als je nog geen volledige chauffeurskaart hebt, wij leiden je op om met zelfvertrouwen de weg op te gaan!

Bij PML Taxi zijn veiligheid en goede werksfeer onze topprioriteiten. In onze werkomgeving kun je echt jezelf zijn, en je kunt altijd op je collega’s rekenen voor hulp of advies. We zijn een hecht team waar direct en persoonlijk contact voorop staat. Kom bij ons aan boord en ervaar het zelf! Solliciteer nu bij PML Taxi!

Vragen? Bel ons Solliciteer nu