logo-schreurs-mobiellogo-schreurs

Boek direct een taxi

+31 (0)475 - 33 46 00

Over ons

Personenvervoer Midden Limburg, ook wel PML-Taxi genoemd, is een jong bedrijf in de regio Roermond dat is gespecialiseerd in zittend ziekenvervoer en rolstoelvervoer. PML-Taxi voert ritten uit voor diverse opdrachtgevers waaronder de meeste ziekenfondsen, het Valys vervoer en Regiotaxi voor Omnibuzz.

Na het faillissement van Schreurs Personenvervoer heeft PML-Taxi zich al snel geprofileerd als een als een sterke speler op de regionale taximarkt. De centrale planning van PML is ondergebracht bij de centrale van Taxi de Leeuw, waar voor meerdere bedrijven het vervoer wordt gecoördineerd. Door de jarenlange ervaring van zowel de planning als de vervoerder hebben wij de expertise in huis om u op een professionele en comfortabele manier van A naar B te brengen. Dit wordt eveneens erkend doordat wij in het bezit zijn van het TX Keurmerk, het officiële landelijke kwaliteitskeurmerk voor taxivervoer.  www.tx-keur.nl  

Onze dienstverlening en services zijn afgestemd op zowel individueel- als groepsvervoer. Dat is mogelijk door een flexibel inzetbaar wagenpark, bestaande uit luxe personenwagens en -bussen. 

Bovendien houden wij rekening met het milieu door bij de aanschaf van onze voertuigen te kijken naar gunstige energie labels. Zo zijn al onze voertuigen ten minste voorzien van een zuinige euro 6 diesel motor, rijdt een deel van ons wagenpark op aardgas en starten wij in 2020 met een vloot 100% elektrische regiovoertuigen. 

Nieuws

Nieuwe medewerkers gezocht!

Klik op de volgende link voor de vacatures en functiebeschrijvingen: ...

Lees meer »