Ziekenvervoer

PML Taxi heeft jarenlange ervaring in het ziekenvervoer en onze taxi’s rijden al jaren in opdracht van bijna alle zorgverzekeraars. Wij regelen alles netjes met jouw zorgverzekeraar, zodat jij onbezorgd in onze taxi kan stappen.

Ziekenvervoer
Zorgvervoer
Iedereen onderweg!

Onbezorgd van A naar B

Al jaren staan wij iedere dag klaar om mensen van A naar B te brengen. Ook het ziekenvervoer hoort hier zeker bij. Het is onze taak om deze mensen veilig van en naar een ziekenhuis of (zorg)instelling te vervoeren.

Offerte aanvragen? Neem contact op
Wij staan voor iedereen klaar

Zittend ziekenvervoer

Heb je een chronische ziekte, handicap of ben je door andere redenen niet in staat om zelfstandig te reizen? Wij staan voor je klaar met zittend ziekenvervoer en rolstoelvervoer naar een ziekenhuis, zorgverlener of zorginstelling in Noord- en Midden-Limburg. We zorgen ervoor dat je veilig en zonder zorgen van en naar de plaats van je keuze wordt vervoerd.

Offerte aanvragen? Neem contact op Ziekenvervoer verlengen
Ziekenvervoer
Zorgverzekeraars

Wij regelen het!

Het recht op ziekenvervoer is deels afhankelijk van de specifieke ziekte waarmee je te maken hebt. Afhankelijk van je persoonlijke situatie en zorgverzekeraar, kun je (gedeeltelijke) vergoeding voor het ziekenvervoer krijgen. We werken nauw samen met alle zorgverzekeraars, waaronder VGZ en CZ, om de financiƫle afhandeling voor je te regelen. Zo hoef je je nergens zorgen over te maken.

 

Meer informatie over ons Neem contact met ons op
Goed om te weten

Wanneer heb je recht op ziekenvervoer?

  • Langdurige ziekte of bij een chronische aandoening
  • Oncologische behandeling met chemo- of radiotherapie
  • Nierdialyse in een dialysecentrum
  • Visuele handicap
  • Afhankelijkheid van een rolstoel
  • Langdurige behandeling van een ziekte waarbij voor een lange periode vervoer nodig is
  • Intensieve kindzorg waarbij de verzekerde jonger is dan 18 jaar en is aangewezen op een verpleegkundig kinderdagverblijf

Staat jouw situatie er niet tussen maar ben je benieuwd of ook jij recht hebt op ziekenvervoer? Neem dan contact met ons op, wij helpen je graag verder!

Neem contact op
Je ontvangt zo snel mogelijk een reactie van ons

Offerte aanvragen?

Voor vragen over ons ziekenvervoer zijn wij telefonisch bereikbaar op: 088 - 555 3555 of via mail: info@pml-taxi.nl

Surname